Uw auto staat klaar op het vliegveld!

De beste en snelste manier om met een huurauto van Autotravel het eiland te verkennen is om uw auto direct bij de luchthaven in ontvangst te nemen.

Waarom zou u uw kostbare vakantietijd verspillen aan het zoeken naar een huurauto, als u dit nu al regelen kunt? Stelt u zich eens voor: landen, op uw koffers wachten en dan nog eens 3 uur in een ongemakkelijke transferbus (bent u weer de laatste die afgezet wordt?) terwijl de afstand naar uw hotel eigenlijk maar 30 minuten is? Tja...

Uw auto van Autotravel wacht daarentegen al op u, op onze parkeerplaats op de luchthaven, desgewenst al volgetankt (even bij reservering aangeven). Dus al na enkele minuten na het vinden van uw koffers kunt u al van de schoonheid van ons eiland genieten!

Zo gemakkelijk is het:

Op de luchthaven wordt u na de bagageruimte bij de uitgang door een van onze vriendelijke medewerkers opgewacht. Wij houden, net als uw reisleiding, een bordje met uw naam in de hand. U wandelt samen met onze medewerker een stukje mee naar onze parkeerplaats waar uw auto op u wacht. Deze wordt hier aan u overgedragen. Aan het eind van uw vakantie brengt u de auto naar dezelfde plek terug waar wij de auto weer in ontvangst nemen.

Nog een ding:

In de regel geven wij de auto mee met nog ongeveer 1 kwart tank brandstof. Bij terugkomst gaan we er vanuit dat er ongeveer hetzelfde in zit. Mocht u graag met een volle tank uw vakantie willen beginnen dan regelen wij dit gratis voor u als u dit even bij uw reservering aangeeft.

Laatste tip:

Laat uw rijbewijs niet thuis!!!

Reserveer nu uw auto

Ophalen op:
Terugbrengen op:

Mag ik u helpen?

Autoverhuur Kreta Autotravel Customer Service

Bel naar 0030 28970 22232 of gebruik Skype. Ik spreek engels en duits, wij bellen u gratis terug.

Skype Me™!

Actueel nieuws

Vroegboek- en kontantkortingen

Profiteer van de aanbiedingen van de seizoenstart van 2015! Vroegboekers korting en (nieuw) extra korting bij kontantbetaling!


U huurt inclusief:

  1. Volledige verzekering tegen alle schade
  2. SCDW (Collision Damage Waver)
  3. Diefstalverzekering
  4. Brandverzekering
  5. Inzittendenverzekering
  6. Onbeperkt aantal kilometers
  7. 24/7 hulp bij pech
  8. Van 8:30 tot 22:00 ophalen (van/naar Heraklion en binnen 25km hiervan)
  9. 23% omzetbelasting
  10. Wegenkaart

Geen eigen risico!

Lees onze Algemene Voorwaarden

Zoek op onze site


Social MediaDesign and hosting by Slok Software Development